1. A FELÉBREDÉS 36 ALAP LÉPÉSE

A 36 lépés kizárólag a számodra, a személyes fejlődés támogatására készült. Ezek a saját személyes tudatosodásodat szolgálják, a fény kitágulást, a saját Isteniség tudatosságát, a saját fény tudatosítását, melyet magadban hordasz, a fénytest energiák kitágítását a 88%-ra, ( a valóság szintjére) sejt kiigazítást egy új ciklus, egy új energia befogadására. A lépések tökéletesen elegendők ahhoz, hogy egy ember megérezhesse: Több vagyok, mint csupán egy ember: bennem sok minden lehorgonyzott, sok kincs és képesség van bennem, energiákat és energetikai mintákat fogadok be. Mindez az önmagadra ismerést segíti. A záró szertartáson a veled itt lévő lélekrész összeolvad Felsőbb Önvalóddal, megtörténik a Lélek-felébredés.

1-1 lépés kiegyenlítése €15,- (mindenkori aktuális árfolyam szerinti Ft összeg. ( Áfás ár) + a fordítási és postázási költségek)

A sorozat 3db ciklust ( 3x 12 lépést ) tartalmaz.
Ennek az alap sorozatnak az egyenes folytatása.

FÉNYKÖVET – vagy AVATÁR LÉPÉSEK

A fényköveti lépések is természetesen a számodra vannak, ezek inkább a szeretet nyomának követését szolgálják. Téged Úttörőnek, Fénykövetnek tekintenek, valakinek, aki egy olyan úton jár, mely sok ember számára még nem adatott meg. A legtöbb Fénykövet a cselekvésbe, a tettekbe szeretne lendülni. A fénykövet lépésekre elhivatottnak kell érezned magad. Ez is az energetikai minták besugárzása, melyek sok mindent kihoznak belőled, mely csupán akkor lehetséges, ha egy alap tudatossággal és egy alap kitágulással rendelkezel már magadban. Ez elérhető a 36 lépés által.

A Fénykövet lépések egy erőt és energetikai kisugárzást hordoznak. Az energia törekszik fentről a lelken keresztül a legfelső rétegen keresztül, a lélek alapjára helyezkedni, hogy ott valamit felszabadítson, ami a képességed, amire hivatottnak érzed magad, ami a feladatod, és ahogyan spirituálisan működni szeretnél. Mindezek számára a Fénykövet lépések nagyon jók, melynek során a szeretet nyomait követed.

1-1 lépés kiegyenlítése €15,- (mindenkori aktuális árfolyam szerinti Ft összeg. ( Áfás ár) + a fordítási és postázási költségek)

A lépések egymásra épülnek, egyenként lehet velük haladni, jelenleg 195 lépés áll rendelkezésre, mely minden hónapban 1-1 újabb aktuális lépéssel bővül.
Az első 113 lépés kiváltható egy 9 összefoglaló lépés általi energetikai áthidalással. ( Ezen ciklus értéke €360,-)