Skip to content

Tudj meg rólunk többet

 

Kik vagyunk?

A Kryon Műhely egy nemzetközi oktatási rendszer része, melynek központja a németországi Rosenheimben van.

Közös csoportban dolgozunk, ami a szellemi támogatás forrása. Ez a szellemi támogatás vezetést nyújt, útmutatást, irányt, információkat, ismereteket, valamint eszközöket ad a megvalósításhoz.

Minden folyamat isteni Énünk irányítása és a teljes szabad akaratunk és engedélyünk alapján zajlik.

 

A Nemzetközi Kryonschool Oktatási Rendszer

 

Kryon felkérésére nyitotta meg a kapuit 2000-es évek elején a Kryonschool, a Kryon iskola, melynek médiuma Sabine Sangitar Wenig. A központ a németországi Rosenheimben van. Az eredetileg 48 – ma 36- felébredési lépésből álló első önfejlesztő sorozat átadása a szellemvilág részéről 2004-ben fejeződött be. Azóta az újabb és újabb csoportok felébredt tagjaiból már kialakult az a belső kör, – a szerződött trénerek, – akik a világ sok táján további csoportokat indítanak és már sok különböző nyelven elérhető a megnyílás, felébredés ezen útja.

A bolygón 12 csoportba, 12 frekvenciába sorolhatóak az emberek, akik feladatuk szerint betöltik azt, amiért ide megszülettek pl. a hangokkal foglalkozók (sárga frekvencia), gyógyítással foglalkozók (zöld frekvencia), kutatással foglalkozók ( viola frekvencia) stb. Ebben a felosztásban természetesen semelyik frekvencia nem fontosabb a másiknál, és a közös tevékenység együttesen hozta létre azt a folyamatot, ami által a felébredés kapujába megérkeztünk bolygó szinten.
Ezen csoportok közül ez a szellemi fejlesztő út az úgynevezett ARANY-KÉK FREKVENCIA csoportjára fókuszált, akik legelsőként érkeztünk meg az idők kezdetén a bolygóra, hogy az energiájában a dualitásba süllyedt bolygókat (389 bolygót) vissza segítsük eredeti frekvenciájukba, a valóság terébe. Közülük négy bolygón 2011 óta már megtörtént a felemelkedés ( Landras, Eris, Partos, Marajanas )
Mára a frekvenciák összeolvadtak, de mindenki továbbra is a saját tevékenysége területén működik.

A felébredési folyamatot minden frekvencia elindítja saját berkein belül, és ez az eredetileg a csoportos bolygóra érkezés sorrendjében történik. Minden frekvencia rendelkezik egy beavatott vezető médiummal. Az aranykék frekvencia beavatott vezető médiuma Sangitar, (lélek-eredetnév) aki az eddigi összes korszakon keresztül biztosította az égi útmutatás tolmácsolását, tehát évezredek óta ő a médiumunk.
Ezzel együtt az arany-kék frekvenciához tartozók között is egyaránt megtalálhatóak a már felébredtek, a most megnyílók, vagy a még alvók. Ez egyéni különbségeket mutat ugyan, de a megvilágosodási-felébredési folyamatot élők egyértelműen tudatosan kezdenek el dolgozni saját vállalt feladatukon. A közös csoport feladat a bolygó visszavitelére vonatkozik, de minden lélek rendelkezik a saját egyéni szerződésével is. Az ébredők pedig megkeresik saját helyüket a sok lehetséges út között.

Ez a szellemi támogatás vezetést nyújt, útmutatást, irányt, információkat, ismereteket, valamint eszközöket ad a megvalósításhoz, de mindenki saját maga teszi meg a lépéseket.

Az Aranykék Frekvenciáról

A Magyar Műhelyről

A műhelyünk egy Németországi központtal rendelkező, nemzetközi rendszer része, mely mára több mint 20 éves múlttal a Föld sok országában működik. A központ honlapját megtalálod a www.shimaa.de oldalon németül.

Az első alap sorozatban 36 felébredési lépés szerepel.
Az első teszt lépés átélésekor megérzed, hogy vonz-e ez az út, vagy tovább keresel.

Én, több éve aktívan működő magyar trénerként azt tudom elmondani, hogy a felébredés egy folyamat, ami kialakul és elkezd működni. A 36 lépés alatt teljes Isteni Önvalóddal fokozatosan egyre jobban egybeolvadva átveszed a teljes felelősséget életedért, tudod, belátod, hogy mindent te teremtesz. A saját kezedben van a kormány és ezt úgy igazítod, ahogy TE szeretnéd. Ez által megváltozik az életed.

Ezen út célja, hogy elvezessen Téged a felébredésedhez, és ez megtörténik.
Ez az út Jézus Christus egykori felébredési útjának energetikai mintája alapján működik, melyen most mi haladunk.

A Földön felébredt állapotban élni annyit jelent, hogy emberi szeretetben, bőségben, békében, boldogan és teljesen egészségesen élünk. A felébredés azt jelenti, hogy te saját Isteniségedet ismét megtalálod, és felfedezed, ki és mi vagy a Valóságban. Magas Szellem egy emberi burokban, aki épp emberként ismerkedik önmagával. A külvilágban semmit nem fogsz felismerni, mindent saját bensődben találsz, Önvalód legmélyebb magjában, a Lelkedben.
Végül azzá válsz, aki mindig is voltál, egy magas energiájú fénylénnyé – emberi testben. Természetesen sok út vezet a valós önmagunkra ismeréshez, és ez az egyik lehetséges út a sok közül.
Több magyar csoport átlépett már a felébredés kapuján. Ezt követően az eddigi csoportok egy része együtt maradva továbbment a multidimenzió felsőbb világai felé.
Minden folyamat isteni Énünk irányítása és a teljes szabad akaratunk és engedélyünk alapján zajlik.

Kryon ezt mondta: „Ne úgy gondolkozz, mint egy ember. Ha te ezt az utat járod, már semmi nem lesz olyan, mint volt. Csodákat akartatok, én csodákat adok Nektek”…
és ez így van.

Önmagamról

 • 1981 - 1992

  BME Építészmérnöki kar

  BME Építészmérnöki kar – 1981 építészmérnöki diploma
  1992-ig építészmérnökként egy tervező vállalatnál dolgoztam

 • 2012-ig

  A kereskedelemben

  Egy személyes felkérés kapcsán váltottam és irodabútor témában a kereskedelemben kötöttem ki egy német irodabútor gyártó cég képviselőjeként. Ugyanannál a magán vállalkozásnál ehhez társult idővel egy tengeri hajózás- és yacht kereskedelem.

 • 1996 - 2021

  A tudatosodási folyamatom főbb állomásai

  A tudatosodási folyamat fő vonalát KRYON – Lee Caroll összes könyve jelentette.

  Domján László – Agykontroll tanfolyam (1996)
  – Gyógyíthatsz tanfolyam
  Brandon Bays féle – belső utazás tanfolyamon (1998)

  A.J. Christian –Talen tanfolyam (ca.2005)

  Nagy László Zoltán – Merkaba tanfolyam (2006)

  Szabó Pálma (Alone) – Teljes meditációs program sorozata 2007-2009 között

  Kryonschool 48 lépéses akkreditált tudatosság iskola elvégzése –
  – Bioterapeuta oklevél (2009-2012)

  Kryonschool tréneri képzés – 2012-től- folyamatos

  Kryonschool magyar képviselet – 2021-től folyamatos

 • 2012-től

  A Kryon Műhely

  A Tudatosság Műhely Kft. alapító és ügyvezető igazgatója (2012-től)

  A Kryon Műhely keretén belül a Kryon Iskola 36 lépéses távképző programjának magyar nyelven történő átadása elindult, és folyamatosan zajlik különböző csoportokban.

  A Kryon Iskola szerződéses magyar képviselője vagyok.

A Kryon Iskola szerződéses magyar képviselője vagyok.
ÉvaMaja

ÉvaMaja

2012-től vezetem a Kryon Műhelyet. Egyebek mellett a Kryon Iskola 36 lépéses távképző programját adom át.  Kryon felkérésére, és irányításával végzem életfeladatomat, a csoportok vezetését és a rajtam keresztül történő üzenetek fogadását, beavatásokat.

Kryon felkérésére, és irányításával végzem életfeladatomat, a csoportok vezetését és a rajtam keresztül történő üzenetek fogadását, beavatásokat.

Életfeladatom részét képezi az új idők új energiás tanításait eljuttatni erre nyitott társainkhoz, valamint Magyarországon, magyar nyelven elérhetővé tenni a németországi nemzetközi Kryon-Iskola ismeretanyagát. A Kryon Iskola hivatalos magyar trénere vagyok.

Élő közvetítések során Kryon csodálatos mágneses szeretetenergiáját és a Fénytanács 36 Magas Tanácsosának segítő tanításait, beavatásait tartalmazzák a számunkra átadott lépések, és spontán üzenetek.

A kozmikus Szüleinkről és Eredetnevünkről megkapható információ sok energiamintát szabadít fel, valamint az önmagunkra ismerésben nagy lépéssel segít. Sangitartól megkérhető Eredetnév kibontó elemzésével és az eredet energiába való beavatással tudlak segíteni utadon az eredet energia követeként.

Mindez hatékonyan tud segíteni Téged a személyes felébredési folyamatodban.